Jazzfestival fordobler turismeomsætning

UNDERSØGELSE

Et mylder af sprøde jazztoner spillet af både internationale legender, lokale talenter overalt i hovedstaden og fadøl i rigelige mængder tilsat dansk sommer i al sin ustadighed. … I hvert fald viser en ny undersøgelse fra Wonderful Copenhagen, at Copenhagen Jazz Festival har tæt på fordoblet sin turisme-omsætning siden 2004, hvor man sidst målte den økonomiske effekt af den traditionsrige jazzfestival. … Potentialet er større
Underdirektør i Wonderful Copenhagen Martin Bender er derimod ambitiøs på jazzfestivalens vegne, når det gælder potentialet for at tiltrække endnu flere internationale gæster til jazzfestivalen.

?Jazzfestivalen er allerede et af vores fyrtårne, som gør, at folk vælger København fremfor andre byer, men der er potentiale til at tiltrække endnu flere internationale gæster. … Så der ligger et uudnyttet internationalt potentiale,? siger han og lægger samtidig ikke skjul på, at potentialet bl.a. kan hentes hjem via mere synergi mellem jazzfestivalen og turismeorganisationerne omkring bl.a. pakkerejser til de kulturinteresserede turister.

[email protected]

Læs hele nyheden fra VisitDenmark – Presseklip