Klar til nye visioner

Det er en ung målrettet karrierekvinde med en stribe dokumenterede flotte resultater på cv’et, der har sat sig i stolen som adm. direktør i hotel-, restaurant-, catering- og turisterhvervets hovedorganisation, Horesta. … Turisterhvervet er en meget internationalt orienteret branche, hvor man ifølge Katia K. Østergaard bliver nødt til at tænke globalt. Den internationale konkurrence er benhård når det gælder om at tiltrække turister, events og kongresser til landet og da det er et erhverv, hvor »produktionen« ikke kan outsources til Kina og Indien for at spare omkostninger, er det høje danske prisniveau en stor udfordring i den globale konkurrence.

d uden”/>Det internationale stænk i blodet fik hun som nævnt helt fra barnsben på farens hoteller, men er blevet stærkere siden. … Initiativet skete ikke blot for de udenlandske medarbejderes blå øjnes skyld – eller hvad farve deres øjne nu har.

d med”/>»Det er helt afgørende for dansk erhvervsliv – og dermed for Danmark – at kunne tiltrække og fastholde international kvalificeret arbejdskraft, både her og nu og navnlig også på længere sigt,« lyder det fra Katia K. Østergaard, som ramte et meget tiltrængt behov med netværket, der nu tæller 5.000 medlemmer.

Læs hele nyheden fra VisitDenmark – Presseklip