Gigantisk dansk øko-satsning i Tyskland

Økologi

Danske økologiske producenter er i gang med den mest målrettede satsning nogensinde på det tyske marked. … Økologisk Landsforening deltog med syv udvalgte danske producenter samt restaurant Noma,

»Vi er i gang med en massiv branding af Danmark,« siger Klaus Bentzen, eksportchef i Økologisk Landsforening og henviser til, at Port Culinaire, der er anerkendt som verdens bedste gastronomiske magasin, udkom i forbindelse med symposiet i Køln med et tema om Danmark på over 30 sider. … Og principperne bag det nordiske køkken passer perfekt sammen med økologiske grundtanker,« fastslår Klaus Bentzen og fortsætter:

»Med udnævnelsen af Danmark som årets økologiske land 2009 og årets udnævnelse af Noma som verdens bedste restaurant holder den gastronomiske verden særligt øje med Danmark. … Ny nordisk mad giver både en stærk branding for Danmark og giver os en god profil til fremtidig eksport,« siger Klaus Bentzen. 8. november deltager 15 danske økologiske producenter i et eksportfremstød på den danske ambassade i Berlin, hvor de danske virksomheder møder repræsentanter fra den tyske detail- og foodservice-sektor.

Læs hele nyheden fra VisitDenmark – Presseklip